מתכונים חמים

קרפצ'יו סלמון

לרוב נהוג להשתמש בבשר בקר עבור הכנה של קרפצ'יו, אך השף ויקטור כהן מכין את המנה דווקא מסלמון טרי. המתכון הוכן עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול".

מתכון מאת: ויקטור כהן ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קרפצ'יו סלמון טרי בוויניגרט תפוזים

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 250 גר' פילה סלמון טרי, פרוס דק מאוד וללא עור ועצמות
  • למרינדה:
  • 1 קוביית ג'ינג'ר דורות
  • 1 קוביית שמיר דורות
  • 1 כף דבש
  • 1 כף וודקה משובחת
  • 1 כף מיץ לימון ליים טרי
  • מעט פילפל גרוס טרי
  • 1.5 כפות שמן זית מעולה
  • מעט מלח
  • 1 כף צלפים
  • 1 כף בצל סגול קצוץ דק
  • ½ כפית חרדל דיזון גרגרים
  • 1 כף גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המרינדה, מלבד הצלפים והבצל.
  • 2. בצלחת יפה יוצקים שכבה דקה של המרינדה ומעל מסדרים את פרוסות הסלמון, בצורת מניפה.
  • 3. מערבבים את הצלפים והבצל ויוצרים ערימה במרכז הצלחת. אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.
  • 4. רצוי להגיש עם פרוסות לחם קלוי בשמן זית ושום של דורות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully