פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפצ'יו סלמון

      לרוב נהוג להשתמש בבשר בקר עבור הכנה של קרפצ'יו, אך השף ויקטור כהן מכין את המנה דווקא מסלמון טרי. המתכון הוכן עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרפצ'יו סלמון טרי בוויניגרט תפוזים (יח
      קרפצ'יו סלמון טרי בוויניגרט תפוזים (יח"צ , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 250 גר' פילה סלמון טרי, פרוס דק מאוד וללא עור ועצמות
      • למרינדה:
      • 1 קוביית ג'ינג'ר דורות
      • 1 קוביית שמיר דורות
      • 1 כף דבש
      • 1 כף וודקה משובחת
      • 1 כף מיץ לימון ליים טרי
      • מעט פילפל גרוס טרי
      • 1.5 כפות שמן זית מעולה
      • מעט מלח
      • 1 כף צלפים
      • 1 כף בצל סגול קצוץ דק
      • ½ כפית חרדל דיזון גרגרים
      • 1 כף גבינת שמנת

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי המרינדה, מלבד הצלפים והבצל.
      • 2. בצלחת יפה יוצקים שכבה דקה של המרינדה ומעל מסדרים את פרוסות הסלמון, בצורת מניפה.
      • 3. מערבבים את הצלפים והבצל ויוצרים ערימה במרכז הצלחת. אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.
      • 4. רצוי להגיש עם פרוסות לחם קלוי בשמן זית ושום של דורות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -