סלט כרוב לבן עם שומשום
סלט כרוב לבן - מתכון קל להכנה, פשוט ומסורתי עם שדרוג שומשום. מתאים מאוד לשולחן השבת, לצד מנות בשריות ובתוך כריכים. עכשיו בוואלה! אוכל, הכנסו >>>
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב לבן
- 1/3 כוס שמן (רצוי קנולה)
- 1/3 כוס חומץ
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 2 כפות סוכר
- 200 גרם שומשום
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות במעבד מזון ומעבירים לקערה גדולה.
- 2. מערבבים היטב את השמן, החומץ, רוטב הסויה והסוכר, שופכים על הכרוב ומערבבים.
- 3. קולים במחבת את השומשום, מוסיפים לקערה ומערבבים.
- 4. אוטמים ומצננים במקרר במשך מספר שעות, לספיגת הטעמים.