וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק בטטות

מתכון של השף אלכסנדר פלסקוב ממסעדת "עד העצם" בהרצליה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטה. מערכת וואלה
בטטה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 2 ק"ג בטטה
  • 350 גר' כרישה
  • 350 גר' סלרי אמריקאי
  • 350 גר' בצל
  • 1.5 ליטר ציר מרק עוף
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • מעט שמן זית
  • שמנת חמוצה
  • שמיר

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל, הכרישה והסלרי האמריקאי (ללא עלים) לחתיכות קטנות.
  • 2. יוצקים מעט שמן זית, מכניסים את הבצל ומטגנים עד לצבע זהוב.
  • 3. מוסיפים את הכרישה והסלרי האמריקאי.
  • 4. חותכים את הבטטה לחתיכות קטנות ומוסיפים.
  • 5. מוסיפים את ציר מרק העוף.
  • 6. מבשלים בערך כ – 30 דקות, לאחר שמוכן מוסיפים קורט פלפל לבן ומלח.
  • 7. טוחנים הכל במיקסר.
  • 8. הגשה: לצקת לקערות הגשה, לקשט עם מעט שמנת חמוצה ושמיר קצוץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully