פשטידת ברוקולי וכרובית
פשטידה טעימה וקלילה להכנה. פשוט חולטים מעט את הברוקולי, שוטפים היטב את הכרובית, ומערבבים יחד את כל החומרים בדרך לתנור.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- זר ברוקולי
- זר כרובית
- 2 קוטג'
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח
- 150 גרם גבינה צהובה
אופן ההכנה
- 1. חולטים את הברוקולי במיים רותחים כ-2 דקות ומסננים.
- 2. משמנים תבנית אפייה. מסדרים את פרחי הברוקולי והכרובית בתבנית.
- 3. מערבבים בקערה קוטג' ביצים קמח וכ-2/3 מכמות הגבינה. מתבלים במלח לפי הטעם.
- 4. יוצקים את הבלילה מעל הירקות. אופים בחום בינוני 1/2 שעה, מפזרים מעל את שארית הגבינה ואופים עוד כ-10 דקות עד להזהבה.