וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דגים חריפים

כשפותחים דלת לבית בו מתבשלים באותה העת דגים מרוקאים, אי אפשר שלא לזהות זאת מיד: הפפריקה, הכמון, וכמובן הפלפלי החריפים, כולם מתמזגים יחד לעננה ריחנית משכרת.

מתכון מאת: חן פרץ,eliadp@hotmail.co.il

דגים מרוקאים. נועה ברנע,
דגים מרוקאים/נועה ברנע

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג נסיכת הנילוס
  • 2 גמבות פרוסות
  • 2 פלפלים חריפים פרוסים
  • 2 גזרים פרוסים
  • 6 שיני שום
  • כוסברה קצוצה
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה חריפה
  • כפית כמון
  • כפית קימל טחון
  • מעט מרק עוף
  • מלח
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הדג לחצי שעה עם מלח.
  • 2. מטגנים את הפלפלים עד לריכוך חלקי מוסיפים את פרוסות הגזר וכותשים 4 שיני שום ומוסיפים לסיר.
  • 3. מוסיפים את התבלינים, מטגנים מעט ומוסיפים כ-2 כוסות מים ואת שיני השום.
  • 4. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הרסק ומבשלים כרבע שעה.
  • 5. שוטפים את הדגים מהמלח ומוסיפים לסיר מכסים ומבשלים עוד רבע שעה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואחרי 5 דקות מכבים את האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully