פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דגים חריפים

      כשפותחים דלת לבית בו מתבשלים באותה העת דגים מרוקאים, אי אפשר שלא לזהות זאת מיד: הפפריקה, הכמון, וכמובן הפלפלי החריפים, כולם מתמזגים יחד לעננה ריחנית משכרת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דגים מרוקאים (יח
      דגים מרוקאים (יח"צ , נועה ברנע)

      מצרכים

      • 1 ק"ג נסיכת הנילוס
      • 2 גמבות פרוסות
      • 2 פלפלים חריפים פרוסים
      • 2 גזרים פרוסים
      • 6 שיני שום
      • כוסברה קצוצה
      • כף פפריקה מתוקה
      • כף פפריקה חריפה
      • כפית כמון
      • כפית קימל טחון
      • מעט מרק עוף
      • מלח
      • 1/3 כוס שמן
      • 2 כפות רסק עגבניות

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את הדג לחצי שעה עם מלח.
      • 2. מטגנים את הפלפלים עד לריכוך חלקי מוסיפים את פרוסות הגזר וכותשים 4 שיני שום ומוסיפים לסיר.
      • 3. מוסיפים את התבלינים, מטגנים מעט ומוסיפים כ-2 כוסות מים ואת שיני השום.
      • 4. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הרסק ומבשלים כרבע שעה.
      • 5. שוטפים את הדגים מהמלח ומוסיפים לסיר מכסים ומבשלים עוד רבע שעה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואחרי 5 דקות מכבים את האש.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -