שניצל ביסלי גריל
שניצל (צילום: ShutterStock)
מחשבון המרות
- חצי קילו חזה עוף פרוס לפרוסות
- 250 גרם שקית ביסלי בטעם גריל ( עדיף מתוצרת אוסם )
- 1 ביצה
- קורט מלח
- שמן לטיגון
- חופן עירית קצוצה
- 1. מרסקים את הביסלי בעזרת פטיש שניצלים בשקית המקורית.
- 2. פורסים את חזה העוף לרצועות שניצל בגודל הרצוי.
- 3. מחממים על אש בינונית שמן לטיגון במחבת.
- 4. טובלים את רצועות השניצל משני הצדדים בביצה ולאחר מכן טובלים את השניצל משני צדדיו בביסלי המרוסק.
- 5. מטגנים את השניצל עד להזהבת הביסלי מסביב ( בערך 4 עד 5 דקות, תלוי בגוה האש ).
- הגשה:
- יש לשים על השניצל עירית קצוצה ובצד לימון
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה