פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שניצל ביסלי גריל

      19 מדרגים / 3.39 כוכבים

      שניצל (ShutterStock)
      שניצל (ShutterStock)

      מצרכים

      • חצי קילו חזה עוף פרוס לפרוסות
      • 250 גרם שקית ביסלי בטעם גריל ( עדיף מתוצרת אוסם )
      • 1 ביצה
      • קורט מלח
      • שמן לטיגון
      • חופן עירית קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. מרסקים את הביסלי בעזרת פטיש שניצלים בשקית המקורית.
      • 2. פורסים את חזה העוף לרצועות שניצל בגודל הרצוי.
      • 3. מחממים על אש בינונית שמן לטיגון במחבת.
      • 4. טובלים את רצועות השניצל משני הצדדים בביצה ולאחר מכן טובלים את השניצל משני צדדיו בביסלי המרוסק.
      • 5. מטגנים את השניצל עד להזהבת הביסלי מסביב ( בערך 4 עד 5 דקות, תלוי בגוה האש ).
      • הגשה:
      • יש לשים על השניצל עירית קצוצה ובצד לימון

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -