מתכונים חמים

שניצל ביסלי גריל

מתכון מאת: דביר ס.,dvirus321@walla.co.il
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

שניצל (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חצי קילו חזה עוף פרוס לפרוסות
  • 250 גרם שקית ביסלי בטעם גריל ( עדיף מתוצרת אוסם )
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון
  • חופן עירית קצוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים את הביסלי בעזרת פטיש שניצלים בשקית המקורית.
  • 2. פורסים את חזה העוף לרצועות שניצל בגודל הרצוי.
  • 3. מחממים על אש בינונית שמן לטיגון במחבת.
  • 4. טובלים את רצועות השניצל משני הצדדים בביצה ולאחר מכן טובלים את השניצל משני צדדיו בביסלי המרוסק.
  • 5. מטגנים את השניצל עד להזהבת הביסלי מסביב ( בערך 4 עד 5 דקות, תלוי בגוה האש ).
  • הגשה:
  • יש לשים על השניצל עירית קצוצה ובצד לימון

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully