- 1. מחממים תנור לחום גבוה כ 200 מעלות.
-
- 2. משמנים תבנית קטנה במעט שמן זית, מניחים את פרוסות הבטטה, מזלפים עוד מעט שמן ואת מיץ התפוז.
-
- 3. זורים מלח גס ופלפל גרוס וצולים עד שהבטטה רכה.
-
- 4. פורסים את הגבינה לפרוסות דקות.
-
- 5. מכינים 3 קערות : אחת עם קמח, אחת עם ביצים טרופות ואחת עם תערובת של פירורי לחם ושקדים.
-
- 6. מניחים על גבי משטח עבודה נתח של חזה עוף (אם יש צורך מדקקים אותו עוד), על גבי מחצית מהשטח, מניחים גבינת עזים ועליה פרוסות בטטה.
-
- 7. זורים מעט מלח גס, מקפלים את הצד השני ומהדקים בשוליים.
-
- 8. טובלים כל שניצל בקמח,בביצים הטרופות ולאחר מכן בתערובת הפירורים.
-
- 9. כך ממשיכים עם שאר הנתחים.
-
- 10. כשכל הנתחים מצופים, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני.
-
- 11. נזהרים מאד לא לשרוף את הציפוי ואם יש צורך, מחליפים את השמן במהלך הטיגון.
-
- 12. מוציאים ומניחים על גבי נייר סופג.
-
- 13. מכניסים את השניצלים לתנור חם למשך 10 5 דקות.
-
- 14. מגישים לצד סלט ירוק ו/או פירה תפו"א.