סלט קוסקוס וגבינה
המתכון באדיבות "קוסקוס מזון".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 שקית קוסקוס 350 גר' קוסקוס מזון זה משפחה חמה
- ¼ כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים
- 8-10 גבעולי נענע קצוצים
- 10 גבעולי כוסברה קצוצים
- 7 גבעולי בזיליקום קצוצים
- 5-6 כפות שמן זית
- ½ כוס מיץ לימון טרי
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 3 פלפלים ירוקים
- 1/2 בצל בינוני פרוס
- 2-3 שיני שום כתושות
- לפי טעם ¼ כפית מלח, פלפל שחור
- כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.
- ניתן לעטר בשקדים קלויים.
אופן ההכנה
- 1. קולים את הפלפלים וחותכים לקוביות.
- 2. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות ההכנה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים הקלויים, השמן, מיץ לימון, השום, מלח והפלפל השחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
- 3. מניחים בקערה מרכזית ומפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגישים.