פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אצבעות גבינה

      מתחילים עם הטירוף של מאכלי גבינה לשבועות במקלות מוצרלה- המנה המושלמת כשיושבים על הבר על כוס בריה קרה. המתכון באדיבות דיויד לוי, שף ובעלים של מסעדת "אוונגרד".

      9 מדרגים / 3.32 כוכבים

      מקלות גבינת מוצרלה (ShutterStock)
      מקלות גבינת מוצרלה (ShutterStock)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 12 אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ
      • 1 כוס חלב
      • 3 ביצים
      • 1 כוס קמח
      • 1 כוס פירורי לחם
      • 1 כפית טרגון
      • ½ כפית מלח
      • שמן לטיגון עמוק
      • לרוטב חרדל ודבש (לא חובה):
      • 3 כפות חרדל
      • 3 כפות דבש
      • 6 כפות מיונז

      אופן ההכנה

      • 1. להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.
      • 2. לסנן מהחלב ולקמח.
      • 3. לטרוף את הביצים קלות עם מלח וטרגון.
      • 4. לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד אחר כך בפירורי לחם.
      • 5. לחמם שמן לטיגון עמוק.
      • 6. לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.
      • 7. מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש (מערבבים את כל החומרים של הרוטב היטב).

      עוד מתכוני גבינה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -