וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצבעות גבינה

מתחילים עם הטירוף של מאכלי גבינה לשבועות במקלות מוצרלה- המנה המושלמת כשיושבים על הבר על כוס בריה קרה. המתכון באדיבות דיויד לוי, שף ובעלים של מסעדת "אוונגרד".

מתכון מאת: מערכת וואלה

מקלות גבינת מוצרלה. ShutterStock
מקלות גבינת מוצרלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 12 אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית טרגון
  • ½ כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • לרוטב חרדל ודבש (לא חובה):
  • 3 כפות חרדל
  • 3 כפות דבש
  • 6 כפות מיונז

אופן ההכנה

  • 1. להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.
  • 2. לסנן מהחלב ולקמח.
  • 3. לטרוף את הביצים קלות עם מלח וטרגון.
  • 4. לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד אחר כך בפירורי לחם.
  • 5. לחמם שמן לטיגון עמוק.
  • 6. לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 7. מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש (מערבבים את כל החומרים של הרוטב היטב).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully