קלבסוצ'ו- פשטידת גבינות

מתכון של יומי ואיתן לוי, ממעדניית "יום טוב" הנהדרת שברחוב לוינסקי 43 בתל אביב, לפשטידת גבינות עם קישואים בסגנון יהודי ספרד, שגם בבולגריה נוהגים להכין עד היום.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מתכוני שבועות של שוק לוינסקי. נמרוד סונדרס
מתכוני שבועות של שוק לוינסקי

מצרכים

  • ל-בערך 10 מנז'טים או תבנית פיירקס:
  • 5 קישואים בינוניים
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח לבן
  • 200 גרם פטה עיזים
  • 150 גרם קשקבל כבשים
  • 100 גרם זיתי קלמטה קצוצים
  • קורט פלפל אנגלי טחון

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הקישואים עם הקשקבל והפטה במעבד מזון.
  • 2. מעבירים לקערה לערבב את שאר המרכיבים עד שהכל מתאחד ולא נדבק לקערה.
  • 3. ממלאים תבנית או מנז'טים אישיים ומכניסים לתנור על 180 מעלות במצב אפייה למשך 20 דקות לתנור חם. זמני האפייה משתנים בין תנור לתנור אז נא לשים לב ♥
  • 4. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully