וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קאיימק עם דבש ופיסטוקים

מתכון של אביבית פריאל אביחי, שפית מסעדת אוזריה, רחוב מטלון 44. מעדן קרם שמנת עם משמשים חמצמצים ופיסטוקים

מתכון מאת: מערכת וואלה

מתכוני שבועות של שוק לוינסקי. נמרוד סונדרס
מתכוני שבועות של שוק לוינסקי

מצרכים למתכון

  • לתבנית פיירקס קטנה (כ-6 מנות)
  • 1/2 ליטר חלב שמן
  • 1/2 ליטר שמנת 42%
  • כף סוכר
  • 6 משמשים מחולקים לרבעים
  • סוכר
  • דבש
  • פיסטוקים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים יחד את כל המצרכים, מיד כשרותח מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
  • 2. מעבירים לתבנית פאיירקס קטנה ומצננים למשך לילה.
  • שכבת השמנת תיפרד מהחלב. שופכים את החלב (אפשר להשתמש לקינוחים על בסיס חלב) בזהירות ושומרים את השמנת הסמיכה. זהו הקאיימק.
  • 3. מפזרים סוכר על רבעי משמש וצורבים בעזרת ברנר.
  • 4. מגישים את הקאיימק עם דבש, פיסטוקים ורבעי משמש מקורמלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully