- 1.	במיקסר (וו-גיטרה) מערבבים חמאה וסוכר עד למרקם רך ואחיד.
 - 
 - 2.	מוסיפים את החלמונים בהדרגה. מערבבים עד שהחלמונים נטמעים והתערובת חלקה.
 - 
 - 3.	מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים מלח ומערבבים.
 - 
 - 4.	מוסיפים את תערובת הקמח בשתי מנות למיקסר. מערבבים רק עד שמתקבל בצק רך. לא להגזים בערבוב.
 - 
 - 5.	אורזים את הבצק בניילון נצמד ומשטחים אותו. מקררים מספר שעות במקרר.
 - 
 - 6.	מרדדים את הבצק הקר לעובי 0.5 ס"מ על נייר אפייה.
 - 
 - 7.	אופים את הבצק המרודד בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-15-20 דק' עד לצבע זהוב עמוק.
 - 
 - 8.	כשהבצק יוצא מהתנור קורצים 2 עיגולים בקוטר הקערה. מניחים לצינון.
 - 
 - 9. מערבבים ג'לטין ומים קרים ומניחים בצד. הג'לטין חייב לספוג את המים היטב לפני שעובדים איתו.
 - 
 - 10. מערבבים בקערה שמנת חמוצה עם אבקת סוכר עד לקרם חלק. חוצים את מקל הווניל לאורכו, מרוקנים את הגרגרים בעזרת סכין ומוסיפים לשמנת החמוצה. מערבבים.
 - 
 - 11.	מקציפים שמנת מתוקה במיקסר לקצפת רכה.
 - 
 - 12. ממיסים ג'לטין במיקרוגל לנוזל צלול וחם (כ-60 מעלות).
 - 
 - 13. מערבבים 2 כפות מתערובת השמנת החמוצה לג'לטין המומס ומערבבים. מחזירים את הג'לטין המעורבב חזרה לתערובת השמנת החמוצה ומערבבים במהירות.
 - 
 - 14. מוסיפים את השמנת המוקצפת בהדרגה לתערובת השמנת החמוצה. מערבבים בעדינות באמצעות מטרפה. מוזגים לקערה כשליש מכמות הקרם. מכסים בעיגול בצק. מוזגים עוד כשליש מהקרם ומכסים בעיגול בצק נוסף.
 - 
 - 15. מוזגים את יתרת הקרם, מיישרים ומעבירים לקרור.
 - 
 - 16. מסדרים פירות טריים חתוכים בצפיפות על הקרם מלמעלה. ניתן להבריש בריבת משמש מחוממת מדוללת במעט מים חמים. שומרים במקרר.