- 1. במיקסר (וו-גיטרה) מערבבים חמאה וסוכר עד למרקם רך ואחיד.
-
- 2. מוסיפים את הביצה והוניל בהדרגה. מערבבים עד הביצה נטמעת והתערובת חלקה.
-
- 3. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה. מוסיפים מלח וקינמון ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את תערובת הקמח בשתי מנות למיקסר. מערבבים רק עד שמתקבל בצק רך. לא להגזים בערבוב.
-
- 5. אורזים את הבצק בניילון נצמד ומשטחים אותו. מקררים מספר שעות במקרר.
-
- 6. מרדדים את הבצק הקר לעובי 3 מ"מ על נייר אפייה.
-
- 7. קורצים עוגיות מלבניות ומסדרים במגשים על נייר אפייה.
-
- 8. אופים ב-170 מעלות כ10 דקות. מצננים.
-
- 9. מכינים מילוי: מערבבים גבינת מסקפונה במיקסר עם מטרפה לריכוך.
-
- 10. מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר וגרגרים ממקל וניל. מקציפים לקרם יציב. להזהר מהקצפת יתר.
-
- 11. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 ס"מ. מזלפים 3 כיפות על כל עוגיה וסוגרים עם עוגייה נוספת.
-
- 12. שומרים את הקינוח בקופסה אטומה במקפיא. מפשירים כחצי שעה לפני ההגשה בטמפ' החדר.