וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אגס במילוי מסקרפונה

המתכון באדיבות השפית לימור ארדיטי, קייטרינג פטלינה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגס במילוי מסקרפונה של פטלינה.
אגס במילוי מסקרפונה של פטלינה

מצרכים למתכון

  • 4 אגסים
  • 20 גרם חמאה
  • שתי כפות סוכר
  • רבע כוס יין לבן
  • חצי כפית קינמון
  • 40 גרם מסקרפונה
  • חופן פיסטוקים ואגוזי פקאן קלויים וקצוצים.
  • חומץ בלסמי.

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים במיקרוגל את היין, החמאה הסוכר והקינמון.
  • 2. מכניסים את האגסים לתבנית חרס קטנה בגודל האגסים.
  • שופכים על האגסים את הרוטב החם.
  • 3. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד שהאגסים שחומים, למשך כשעה וחצי. לאחר שעה אפשר להנמיך מעט את החום.
  • 4. מקררים בטמפרטורת החדר ושומרים את הרוטב.
  • חורצים באיקס את החלק העליון של האגס. ממלאים במסקרפונה.
  • 5. יוצקים כף רוטב על כל אגס. מפזרים פיסטוקים ואגוזי פקאן מזליפים 4 טיפות בלסמי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully