וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'פאטי - פיתות הודיות

מתכון מאת: שף גיא עזרא,guyez@walla.co.il

אוכל הודי. Artoday
אוכל הודי

מצרכים למתכון

  • 750 גרם קמח לבן רגיל
  • חצי ליטר מים פושרים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מנפים את הקמח לקערה גדולה.
  • 2. מוסיפים את המים פנימה במידה וצריך להוסיף מים מוסיפים. הבלילה צריכה להיות דלילה, בשלב זה ניתן להוסיף את המלח והפלפל לבחוש טוב טוב.
  • 3. משמנים מחבת טפלון, כשמתחמם יוצקים פנימה מהבלילה ובתנועה סיבובית משטחים את הבלילה במחבת ברגע שהקצוות מתחילות להתקפל ניתן להפוך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully