צ'פאטי - פיתות הודיות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 750 גרם קמח לבן רגיל
- חצי ליטר מים פושרים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מנפים את הקמח לקערה גדולה.
- 2. מוסיפים את המים פנימה במידה וצריך להוסיף מים מוסיפים. הבלילה צריכה להיות דלילה, בשלב זה ניתן להוסיף את המלח והפלפל לבחוש טוב טוב.
- 3. משמנים מחבת טפלון, כשמתחמם יוצקים פנימה מהבלילה ובתנועה סיבובית משטחים את הבלילה במחבת ברגע שהקצוות מתחילות להתקפל ניתן להפוך.