עוגיות של 3 שוקולדים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם חמאה
- 300 גרם שוקולד מריר
- 3 ביצים
- 2/3 כוס סוכר
- 1/3 כוס קמח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
- 2. מקציפים את הביצים והסוכר במהירות בינונית למשך 5 דקות.
- 3. מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים והסוכר.
- 4. כשהתערובת אחידה,מוסיפים את הקמח,האבקת אפיה והמלח ומערבבים.
- 5. יוצקים את התערובת בתבנית מלבנית.
- 6. חותכים את 3 סוגי השוקולד לחתיכות קטנות ומפזרים מעל התערובת.
- 7. שמים בתנות על 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
- כשמוכן,חותכים את העוגיות לריבועים ומגישים.