- 1. הכנת הבצק שמים את כל המרכיבים במעבד מזון או לשים בידיים. מצננים למשך שעה, מרדדים, מניחים בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ואופים כרבע שעה או עד שהבצק מזהיב.
-
- 2. שמים את השמנת והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מיד מהאש ומוסיפים את החמאה והשוקולד.
-
- 3. בוחשים עד שהם נמסים לחלוטין.
-
- 4. מניחים לבלילה להתקרר מעט ובוחשים פנימה את החלב עד שהבלילה חלקה ומבריקה
-
- 5. נותנים לה להתקרר עוד קצת וטורפים לתוכה מעט חלב קר, עד שהיא חלקה.
-
- 6. שופכים את כל הבלילה לתוך הקלתית האפויה והמקוררת ומנקים את הסיר בלקקן.
-
- 7. מטים מעט את התבנית כדי ליישר את פני המילוי, ונותנים לטארט להתקרר למשך 1-2 שעות, עד שהמילוי מגיע לטמפרטורת החדר.
-
- גיוונים שלי:
- * אפשר להוסיף לבצק פתיתי שוקולד צ'יפס.
- * אפשר לשדרג את תערובת השוקולד עם: מחית בננות / פירות יער / פירורי חלבה