- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים קלות את התבנית.
-
- 2. מכינים את התחתית: מערבבים את כל חומרי התחתית במעבד מזון (עם להב הפלדה) עד שמתקבלת עיסה אחידה. אם הבצק פירורי מדי, מוסיפים עוד 20 גרם חמאה מומסת ומעבדים. מהדקים לתחתית התבנית ואם נשאר עודפים מצמידים לשוליים.
-
- 3. אופים את התחתית 10 דקות, מוציאים ומניחים להצטנן עד (צריך להיות פושר). מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.
-
-
- 4. מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד במיקרו בפרקי זמן קצרים (או בסיר כפול) ומניחים להצטנן קצת. בקערת מיקסר שמים גבינה, קמח ומלח ומעבדים עם וו הגיטרה עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
-
- 5. מוסיפים לגבינה תוך עיבוד את השוקולד המומס, סוכר, שמנת חמוצה ותמצית וניל ומעבדים עד שהתערובת אחידה בצבעה ובמרקמה.
-
- 6. מוסיפים תוך עיבוד את הביצים, אחת-אחת, עד שהן נבלעות והתערובת אחידה. יוצקים מעל התחתית ומחליקים.
-
- 7. אופים 60-70 דקות עד שיציב בצדדים ובמרכז עדיין רוטט מעט. רצוי לאפות לא בטורבו, ולשים תבנית קטנה עם מים רותחים בתחתית במשך כל זמן האפייה. מוציאים, מצננים לגמרי בתבנית ומכניסים למקרר ללילה, או ל-4 שעות לפחות. מגישים קר.