מאפינס שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס אבקת שוקו
- 1 כוס שמן תירס
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס קוקוס
- חצי חבילת שמנת מתוקה
- 1 כף תמצית וניל
- לציפוי:
- חצי חבילת שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- תבנית שקעים למאפינס
אופן ההכנה
- 1. מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה (מביצים עד תמצית וניל)במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.מכניסים לתוך תבנית השקעים ואופים במשך 20 דקות.
- 2. בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
- 3. מורחים את המאפינס הקר בציפוי השוקולד וזהו.