גוואקמולה
געגועים לדרום אמריקה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" שבתל אביב מכין לכם גוואקמולה בדיוק כמו במקסיקו. מומלץ לאכול לצד נאצ'וס פריכים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 סועדים:
- 1 ק"ג אבוקדו (ללא חרצן וקליפה)
- 1/2 קילו קוביות קטנות של עגבניות מוצקות
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
- 8 שיני שום קצוצות
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
- מיץ סחוט מ-2 לימונים גדולים
- 2 כפיות מלח
- 1 צ'ילי אדום קצוץ דק
אופן ההכנה
- 1. למעוך את האבוקדו במזלג להקפיד לא לעשות מחית.
- 2. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב היטב בעדינות.
- 3 .להגיש קר עם נאצ'וס או לחם טרי.