וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גוואקמולה

געגועים לדרום אמריקה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" שבתל אביב מכין לכם גוואקמולה בדיוק כמו במקסיקו. מומלץ לאכול לצד נאצ'וס פריכים.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה

גוואקמולה של מסעדת אל בריו.
גוואקמולה של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • ל-8 סועדים:
  • 1 ק"ג אבוקדו (ללא חרצן וקליפה)
  • 1/2 קילו קוביות קטנות של עגבניות מוצקות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
  • 8 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • מיץ סחוט מ-2 לימונים גדולים
  • 2 כפיות מלח
  • 1 צ'ילי אדום קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. למעוך את האבוקדו במזלג להקפיד לא לעשות מחית.
  • 2. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב היטב בעדינות.
  • 3 .להגיש קר עם נאצ'וס או לחם טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully