וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לבנה כבשים על חציל קלוי

המתכון של השף אלון גונן, nמסעדת "אל-בריו".

מתכון מאת: מערכת וואלה

חציל קלוי על לבנה של מסעדת אל בריו.
חציל קלוי על לבנה של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1 חציל גדול (עדיף בלאדי)
  • 1 כפית שום כתוש טרי
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • מיץ מחצי לימון טרי
  • 2 כפות גבינת לבנה צאן או בקר
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
  • קוביות של עגבניות קטנות
  • (אפשר גם קומץ צלפים)
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החציל על להבת אש עד שיתרכך והקליפה תיחרך (יש לדקור את החציל במזלג לפני הקלייה על מנת למנוע התבקעותו). מקררים, ומקלפים מתחת לברז של מים קרים. סופגים את הנוזלים מהחציל. מועכים את בשר החציל גס ומתבלים בכפית שום, ג'ינג'ר מלח ומיץ הלימון.
  • 2. מורחים על צלחות הגשה 2 כפות לבנה ומניחים במרכז כף גדושה של חציל קלוי. מקשטים בפטרוזיליה וקוביות עגבניות קטנות (אפשר להוסיף צלפים) בוזקים מלח גס ומעט שמן זית ומגישים עם לחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully