- 1. מחממים את התנור ל-150 מעלות. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה.
-
- 2. שוברים את הפריכיות לחתיכות קטנות (בגודל כ-1-2 ס"מ) לתוך הקערה. השתדלו לא לפורר אותן יותר מדי.
-
- 3. שמים את הטחינה, הדבש, הסוכר החום, המים וזרעי השומשום בסיר. מעמידים את הסיר על להבה נמוכה עד בינונית. בוחשים בעדינות את שיברי הפריכיות בתוך הסירופ עד שהם מצופים היטב.
-
- 4. יוצקים את הסירופ על שיברי הפריכיות. בעזרת כף עץ מערבבים, הופכים ומקפיצים בעדינות את שיברי הפריכיות בתוך הסירופ עד שהם מצופים היטב.
-
- 5. משטחים את שיברי הפריכיות המצופים בתבנית האפייה. אופים בתנור החם 30 דקות. מערבבים והופכים את החתיכות כל 7 דקות בערך, כדי שייאפו באופן אחיד.
-
- 6. מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור. מניחים לחטיפים להצטנן לגמרי במשך שעה לפני איחסונם בכלי אטום.