פרפה מנגו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 שמנת מתוקה- מומלץ של ריץ' בגלל המתיקות
- תרכיז מנגו-פריגת(אפשר לבחור איזה שרוצים)
- פיסטוקים או פקאן סיני-חצי כוס
- נענע
אופן ההכנה
- 1.מקציפים את שני מיכלי השמנת.
- 2.בקערה גדולה מקפלים את הקציפה על תרכיז המנגו עד לקבלת מרקם אחיד.
- 3.יוצקים על אינגליש קייק או כוסות פלסטיק(מנות אישיות מעוצבות) כשהתחתית מרופדת בעלי הנענע והפקאן סיני. ומקפיאים.
- 4.כעבור 12 שעות בהקפאה. הופכים את האינגליש קייק ופורסים.