סלט גזר - תוספת פיקנטית
מתוך מטעמי ישראל תשכ"ה, מבחר המטעמים בתחרות מלכת המטבח. מתכון של מזל אדלר מעין צורים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ ק"ג גזר
- ½ כוס חומץ
- ¼ כוס שמן
- 6 שיני שום
- ½ כפית כמון
- ½ כפית פפריקה חריפה
- 1/3 כפית מלח
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הגזר ומבשלים אותו שלם במים עד שיתרכך.
- 2. מסננים את המים ופורסים את הגזר לפרוסות יפות.
- 3. מוסיפים את התבלינים ומרתיחים שנית במשך 10 דקות.
- 4. מורידים מהאש, מקררים ושומרים בצנצנת.