וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צדפות עטופות בבייקון

המתכון של כצל'ה מכיל רק שלושה מרכיבים, אבל בכנות- כשיש כאלה חומרי גלם טריים, איכותיים ומושחתים, באמת שלא צריך הרבה יותר מזה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

צדפה. Artoday
צדפה

מצרכים למתכון

  • 6-8 צדפות
  • 6-8 פרוסות בייקון
  • מרינדה טריאקי או מרינדה חמוץ מתוק אחרת

אופן ההכנה

  • 1. משרים קלות את הצדפות בתערובת טריאקי או במרינדה חמוץ מתוק אחרת.
  • 2. עוטפים כל צדפה בפרוסת בייקון.
  • 3. משחימים בתנור כ-5 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully