כרובית מטוגנת עם פירורי פנקו
מתכון של מסעדת ערביקה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
- שמן לטיגון
- לבלילה :
- 3 ביצים
- כף פפריקה
- 2 כפות קורנפלור
- 3 כפות קמח
- כוס סודה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לציפוי :
- 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
- 2 כפות שומשום
אופן ההכנה
- 1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך,מסננים ומקררים.
- 2. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מצפים בפרורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
- 3. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק .