וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרובית מטוגנת עם פירורי פנקו

מתכון של מסעדת ערביקה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה.
כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה

מצרכים למתכון

  • 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
  • שמן לטיגון
  • לבלילה :
  • 3 ביצים
  • כף פפריקה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח
  • כוס סודה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לציפוי :
  • 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • 1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך,מסננים ומקררים.
  • 2. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מצפים בפרורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
  • 3. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully