פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כרובית מטוגנת עם פירורי פנקו

      מתכון של מסעדת ערביקה.

      28 מדרגים / 2.98 כוכבים

      כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה (יח
      כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
      • שמן לטיגון
      • לבלילה :
      • 3 ביצים
      • כף פפריקה
      • 2 כפות קורנפלור
      • 3 כפות קמח
      • כוס סודה
      • מלח ופלפל לפי הטעם
      • לציפוי :
      • 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
      • 2 כפות שומשום

      אופן ההכנה

      • 1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך,מסננים ומקררים.
      • 2. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מצפים בפרורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
      • 3. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק .

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -