מתכונים חמים

כרובית מטוגנת עם פירורי פנקו

מתכון של מסעדת ערביקה.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כרובית מטוגנת של מסעדת ערביקה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
  • שמן לטיגון
  • לבלילה :
  • 3 ביצים
  • כף פפריקה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח
  • כוס סודה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לציפוי :
  • 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • 1. את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך,מסננים ומקררים.
  • 2. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מצפים בפרורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
  • 3. מגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully