פטריות ממולאות
מתכון של כצל'ה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- עירית קצוצה דק
- 4 כפות פרורי לחם פנקו
- 15-18 פטריות שמפניון טריות
- 250 גר' גבינת שמנת
- חמאה לטיגון
אופן ההכנה
- 1. בוחרים כ 10-12 פטריות יפות מוציאים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק.
- 2. קוצצים עוד 5-6 פטריות דק.
- 3. במחבת מזהיבים את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומאדים עוד כ 2 דקות.
- 4. בקערה מערבבים את המלית : גבינה, בצל ופטריות מטוגנות, פרורי פאנקו, עירית.
- 5. ממלאים את הפטריות, מניחים על ניר אפיה.
- 6. מחממים בטוסטר אובן או בתנור כ 5 דקות. ניתן לגרד מעל גבינה צהובה. ומגישים.