- 1. מכניסים את הגבינה הקשה למעבד מזון, מערבלים עד לקבלת פירורים קטנים מאוד. מניחים חצי מכמות הגבינה בצלחת.
-
- 2. מוסיפים למעבד את הקמח, החמאה, הקוטג', הביצה , והתבלינים. מערבבים עד שנוצר בצק.
-
- 3. משמנים את הידיים בשמן, לוקחים חתיכת בצק בגודל עגבנית שרי, משטחים בין האצבעות, שמים במרכז זית וסוגרים את הבצק סביבו ומגלגלים לכדור.
-
- 4. טובלים צד אחד בגבינה המגורדת ומניחים על תבנית אפיה, מרופדת בנייר אפייה כשהגבינה כלפי מעלה.
-
- 5. אופים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה 200 מעלות, כ 20 דקות או עד שהכדורים משחימים.
- ניתן להגיש חם או פושר.