- 1. מחממים תנור לחום של 170-150 מעלות (תלוי בסוג התנור)
-
- 2. מערבבים יחד את הגבינות, היוגורט והקורנפלור לתערובת אחידה.
-
- 3. מוסיפים 5 חלמונים ואת האינסטנט פודינג - מערבבים שוב עד קבלת תערובת אחידה.
-
- 4. מוסיפים את תמצית הוניל ואת הסוכר או הממתיק.
-
- 5. מקציפים 5 חלבונים לקצף יציב. (אפשר להוסיף סוכר)
-
- 6. מוסיפים את הקצף לבלילה בתנועת קיפול (חשוב לא לשבור את הקצף), ושופכים לתבנית.
-
- 6. מניחים את התבנית בתבנית/כלי גדולים יותר, המלאים במים עד לגובה של שליש מהתבנית המונחת (פטנט מדהים שמונע מהעוגה לצנוח ולהישבר...)
-
- 7. מכניסים לתנור. אופים כ-40 דקות (שימו לב לצבע העליון - חום מייפל זה הגוון הרצוי. אפשר גם לנענע קצת את התבנית ולראות עד כמה העוגה רועדת בפנים. כמה שפחות רועדת - כך מוכנה יותר. חשוב לא להוציא את העוגה לבדיקה - כך היא תצנח).
-
- 8. בסיום האפייה, פותחים מעט את התנור, ומניחים לעוגה להתקרר בפנים חצי שעה. מקררים