כדורי שוקולד בטעם רום
כדור שוקולד (צילום: Artoday)
מחשבון המרות
- בסקויטים שבורים ומרוסקים היטב
- 150 גרם שוקולד איכותי (או צימקאו)
- 1/2 כוס שוקולית
- 1/2 כוס מים פושרים
- 3 כפות רום
- 1 כף יין
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוץ גס
- 2 כפות קקאו
- 1. שמים בקערה בסקוויטים מרוסקים, קוקוס, אגוזים, שוקולית ושתי כפות קקאו ושוקולד מומס.
- 2. מוסיפים בהדרגה מים פושרים, רום, כף יין ומערבבים היטב עם כף מעץ עד שהתערובת הופכת אחידה. נותנים לתערובת לנוח 10 דקות.
- 3. קורצים עיגולים קטנים מניחים על מגש עם נייר אפיה ומקפיאים.
- *לאחר ההקפאה ניתן לצפות בשוקולד מומס ולהקפיא בשנית.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה