תבשיל תפוחי אדמה ועגבניות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- בצל קטן
- 3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
- שמן זית לטיגון
- אבקת מרק עוף
- פפריקה
- כורכום
- מלח
- כוס מים
אופן ההכנה
- 1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומטגנים אותם עד שיתרככו מעט. לאחר מכן חותכים בצל ומוסיפים אותו לסיר.
- 2. כאשר הבצל הופך לשקוף מוסיפים את העגבניות. לאחר בישול קצר של מס' דקות מוסיפים את התבלינים (לפי הטעם).
- 3. בוחשים מס' דקות ואז מוסיפים כוס מים ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל עד שיתרככו.