מתכונים חמים

פורל בעשבי תיבול

מסעדת "דלידג" יודעת דבר או שניים על דגים, במיוחד כשזה מגיע לפורלים. עם תערובת מוצלחת של תיבול, כל אחד יוכל להכין דג נפלא בתנור, ממש כמו במסעדה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

דג פורל בעשבי תיבול של מסעדת דלידג

מחשבון המרות

מצרכים

  • פורלים שלמים כמספר הסועדים (650 ג"ר כל אחד)
  • תערובת עשבי תיבול ל-2-3 דגים:
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום
  • 1/4 כוס עלי טרגון
  • 1/4 כוס עלי טימין
  • גרידה מלימון אחד
  • שן שום
  • 1/4 כוס אגוזי מלך
  • 1/4 כפית מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים טחינה גסה את עשבי התיבול, גרידת הלימון השום והשמן זית. לקראת סוף הטחינה מוסיפים את האגוזים כדי שיישארו שבורים ולא טחונים דק.
  • 3. מורחים את פנים הדגים בתערובת עשבי התיבול, מתבלים מעל במלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • 4. מניחים את הדגים על רשת צלייה עם העור כלפי מטה ואופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 12 דקות.
  • 5. מומלץ להגיש עם תוספת של בטטות, תפוחי אדמה או ברוקלי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully