עוגת בראוניז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כוס סוכר
- חבילת מרגרינה
- 200 גר' שוקולד מריר
- 3 ביצים
- כוס קמח
- שקית אבקת אפיה
- חופן שוקולד צ'יפס
- מעט תמצית רום
- מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
- 1. ממיסים סוכר בסיר עם מעט מים עם שהסוכר נמס. מוסיפים את המרגרינה ומערבבים. אח"כ מוסיפים את השוקולד חתוך לקוביות וממיסים. מורידים מהאש ומצננים.
- 2. מוסיפים לבלילה 3 ביצים טרופות ומערבבים. מוסיפים את הקמח והאבקת אפיה ובוחשים היטב כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים את הרום והוניל ומערבבים.
- 3. שופכים לתבנית משומנת בקוטר 26. מפזרים למעלה את השוקולד צ'יפס. מכניסים לתנור בחום של 180 למשך חצי שעה.
- 4. מניחים לקירור, ניתן לפזר אבקת סוכר.