פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה דניס על פירה כמהין

      בשביל להשיג טעם של כמהין לא חייבים את הפטרייה עצמה. מספיק להשתמש בפטריות יער הקיימות בשוק, ואליהן להוסיף מעט מהמחית הקנויה, שטעמה עז לא פחות.

      6 מדרגים / 3.12 כוכבים

      פילה דניס על פירה כמהין(יחצ) (יח
      פילה דניס על פירה כמהין(יחצ) (יח"צ)

      מצרכים

      • 220 ג' פילה דניס
      • 3 תפוחי אדמה
      • כף חמאה
      • פלפל, מלח
      • מעט חלב
      • 2 כפיות מחית כמהין
      • פטריית יער
      • פטריית שמפיניון
      • פטריית פורטובלו
      • 3 כפות יין אדום
      • 3 כפות בלסאמי

      אופן ההכנה

      • 1. צולים את הפילה בגריל 3 ד' בכל צד או בתנור למשך 6 דקות יחד ומתבלים במלח ופלפל.
      • 2. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים.
      • מתבלים את העיסה בחמאה, מלח, חלב וכמהין.
      • 3. חותכים את הפטריות גס ומקפיצים במחבת. מוסיפים את היין, בלסאמי, מלח, פלפל ומעט חמאה ומקפיצים לשתיים-שלוש דקות.
      • 4. הגשה: מניחים את הפילה במרכז הצלחת מסדרים את הפטריות מסביב לצד הפירה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -