וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה אדמונית

דג האדמונית הוא כזה שמעטים האנשים שמכירים אותו היטב, ולכן ממעטים לרכוש אותו, אך זהו פספוס גדול. השף אריה בר-קנא מ"ספידו בר" מראה מדוע.

מתכון מאת: אריה בר-קנא, מערכת וואלה

פילה אדמונית בסלסה מנגו וריבת משמש. דניה ויינר,
פילה אדמונית בסלסה מנגו וריבת משמש/דניה ויינר

מצרכים למתכון

  • פילה דג אדמונית מפולח
  • מלח, פלפל
  • לרוטב:
  • פלפלים צהובים ללא ליבה נקיים משאריות
  • חמאה הולנדית
  • כוס ציר דגים
  • שמנת מתוקה
  • כוס יין נתזים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מטגנים את הפלפלים בחמאה על אש קטנה כשעה, מוסיפים את ציר הדגים ויין הנתזים, מרכזים לסמיכות בינונית, מקררים וטוחנים במג'ימיקס. מחזירים לסיר דרך מסננת רשת.
  • 2. מחממים את התערובת, מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
  • 3. מכינים את הדג: מטגנים את האדמונית המפולטת במעט שמן זית או שמן קנולה משני הצדדים כדקה וחצי.
  • 4. הגשה: על צלחת לבנה מניחים את הדג יוצקים את רוטב הפלפלים מעל חצי דג ומקשטים בקונפי עגבניות וחצי לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully