- 1. מוציאים את המרגרינה מהמקרר חצי שעה לפני ההכנה.
-
- 2. שמים את המרגרינה והסוכר בקערה. מועכים את המרגרינה ומערבבים אותה היטב עם הסוכר.
-
- 3. כשהתערובת רכה ואחידה מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל והיטב עד שלא רואים סימני ביצה.
-
- 4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים עד שאין סימני קמח (אם הבצק רך מדי מצננים אותי 20 דקות במקרר).
-
- 5. משמנים שתי תבניות אפיה. מודדים את הבצק בכפית ועושים בידיים כדורים קטנים ושווים. שמים על התבנית במרחק 5 ס"מ אחד מהשני.
- טובלים את האגודל בקמח ולוחצים בעדינות ל הכדורים כדי שהעוגיות יהיו שטוחות.
-
- 6.מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ושמים את התבניות בפנים למשך 12-15 דקות עד שהעוגיות משחימות לצבע חום בהיר.