פשטידת בצל מהירה

מתכון מאת: רבקה מור ורותי ניר,nirruth@walla.com
בצלים. Artoday
בצלים

מצרכים

  • 6 בצלים גדולים
  • 100 גרם חמאה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל אחד)
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 כף קורנפלור (עמילן תירס)
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת (אופציונלי)
  • מעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצלים החתוכים בחמאה עד לשקיפות. מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד כ-2-3 דקות על אש בינונית.
  • 2. מערבבים היטב את שאר המרכיבים בקערה נפרדת. מוסיפים את הבצל המטוגן בשמנת ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully