וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק RAMEN

מתכון מאת: ichiban,ichibanray@yahoo.com

פסטה. מערכת וואלה!
פסטה

מצרכים למתכון

  • מתכון ל2-3 אנשים.
  • *איטריות סיניות ארוכות צהובות (איטריות RAMEN)
  • *ממרח מיסו + ממרח מיסו סיני (חריף)
  • *חצי גזר חתוך לרצועות דקות
  • *200 גרם נבטים (מכל סוג)
  • *בצל חתוך מעט גס
  • *בצל ירוק חתוך דק
  • *2 שיני שום קטושות
  • *כרוב חתוך לרצועות עבות
  • *100 גרם בייקון חתוך לקצועות דקות
  • *50 גרם חמאה
  • *רבע כפית פלפל לבן
  • *פלפל שחור ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את המרק: במחבת גדולה או ווק מקפיצים בחמאה את כל הירקות.מוסיפים את הבייקון ו-3 כפות גדושות מיסו + כפית וחצי מיסו חריף. מקפיצים 2 דקות ומוסיפים מים עד למילוי חצי הווק.
  • 2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפלפל הלבן ומתקנים טעמים עם מלח ופלפל.
  • 3. מבשלים 5-8 דקות נוספות ומורידים מהאש.
  • 4. מכינית את האטריות: מבשלים 3-4 דקות במים רותחים מסננים ומגישים בקערה סינית עם המון מרק מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully