מרק RAMEN
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מתכון ל2-3 אנשים.
- *איטריות סיניות ארוכות צהובות (איטריות RAMEN)
- *ממרח מיסו + ממרח מיסו סיני (חריף)
- *חצי גזר חתוך לרצועות דקות
- *200 גרם נבטים (מכל סוג)
- *בצל חתוך מעט גס
- *בצל ירוק חתוך דק
- *2 שיני שום קטושות
- *כרוב חתוך לרצועות עבות
- *100 גרם בייקון חתוך לקצועות דקות
- *50 גרם חמאה
- *רבע כפית פלפל לבן
- *פלפל שחור ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מכינים את המרק: במחבת גדולה או ווק מקפיצים בחמאה את כל הירקות.מוסיפים את הבייקון ו-3 כפות גדושות מיסו + כפית וחצי מיסו חריף. מקפיצים 2 דקות ומוסיפים מים עד למילוי חצי הווק.
- 2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפלפל הלבן ומתקנים טעמים עם מלח ופלפל.
- 3. מבשלים 5-8 דקות נוספות ומורידים מהאש.
- 4. מכינית את האטריות: מבשלים 3-4 דקות במים רותחים מסננים ומגישים בקערה סינית עם המון מרק מעל.