וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קליל לחגי תשרי

המתכון מאת עידית אלפסי, יקב הר אודם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגסים. Artoday
אגסים

מצרכים למתכון

  • 500 גרם עלי בייבי
  • 200 גרם אגסים פרוסים לא קלופים (ללא גרעינים)
  • בצל סגול חתוך
  • ½ סלסלה עגבניות שרי
  • 100 גרם אגוזי מלך מטוגנים קלות בשמן רגיל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס פורט "הר אודם"
  • מלח ופלפל שחור
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בצלחת הגשה, עלי הבייבי, הבצל, עגבניות שרי האגסים.
  • 2. רוטב לסלט: מערבבים בכוס שמן זית, חומץ בלסמי, 50 מ"ל פורט "הר אודם", מלח ופלפל שחור, שום.
  • 3. יוצקים הרוטב על הירקות ומפזרים את אגוזי המלך המטוגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully