סלט קליל לחגי תשרי
המתכון מאת עידית אלפסי, יקב הר אודם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם עלי בייבי
- 200 גרם אגסים פרוסים לא קלופים (ללא גרעינים)
- בצל סגול חתוך
- ½ סלסלה עגבניות שרי
- 100 גרם אגוזי מלך מטוגנים קלות בשמן רגיל
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1/4 כוס פורט "הר אודם"
- מלח ופלפל שחור
- שן שום כתושה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בצלחת הגשה, עלי הבייבי, הבצל, עגבניות שרי האגסים.
- 2. רוטב לסלט: מערבבים בכוס שמן זית, חומץ בלסמי, 50 מ"ל פורט "הר אודם", מלח ופלפל שחור, שום.
- 3. יוצקים הרוטב על הירקות ומפזרים את אגוזי המלך המטוגנים.