- 1. מכינים את המילוי: מבשלים במחבת את החמאה, הדבש והסוכר עד שהסוכר נמס מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים ומקבלים צבע קרמל.
-
- 2. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מסדרים את התפוחים על התבנית ושופכים את הקרמל על התפוחים.
-
- 3. מנפים יחד את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
- מקציפים את החמאה והסוכר לקרם תפוח ואוורירי, להוסיף תוך כדי הקצפה את הדבש והוניל, להוסיף 2 כפות קמח במהירות איטית ולהוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב.
-
- 4. מוסיפים את החלב במהירות איטית לסירוגין עם הקמח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. מוזגים את העיסה על התפוחים ואופים בחום של 180 מעלות כ 30 דקות עד שהסכין יוצאת יבשה. מקררים והופכים את העוגה על מגש הגשה.