מתכונים חמים

לביבות תפו"א ובטטה ברוטב צזיקי

מתכון מאת: סיון מאירי,sivanvs@walla.co.il
  • 10 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

תפוחי אדמה (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ללביבות:
  • 2 תפו"א גדולים מרוסקים בפומפיה ומסוננים
  • 2 בטטות מרוסקות בפומפיה ומסוננות
  • 1 בצל גדול חתוך דק
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל
  • פפריקה
  • כורכום
  • לרוטב הצזיקי:
  • 1 גביע יוגורט
  • 2 שיני שום כתושות
  • חופן שמיר קצוץ
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • לביבות:
  • 1. מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הלביבות. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
  • 2. מטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן.
  • 3. צזיקי: מערבבים את כל חומרי הצזיקי.
  • 4. מגישים את הלביבות עם קערת צזיקי כמטבל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully