לביבות תפו"א ובטטה ברוטב צזיקי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ללביבות:
- 2 תפו"א גדולים מרוסקים בפומפיה ומסוננים
- 2 בטטות מרוסקות בפומפיה ומסוננות
- 1 בצל גדול חתוך דק
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח
- מלח ופלפל
- פפריקה
- כורכום
- לרוטב הצזיקי:
- 1 גביע יוגורט
- 2 שיני שום כתושות
- חופן שמיר קצוץ
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- לביבות:
- 1. מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הלביבות. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
- 2. מטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן.
- 3. צזיקי: מערבבים את כל חומרי הצזיקי.
- 4. מגישים את הלביבות עם קערת צזיקי כמטבל.