- 1. בקערה מקציפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה מאוד (לפחות חמש דקות הקצפה). מוסיפים את החמאה המומסת, הסולת, הקמח והשקדים, ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
-
- 2. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 22x30 ס"מ (אם משתמשים בפיסטוקים, שופכים מחצית מהבלילה אל התבנית, מפזרים את הפיסטוקים בצורה אחידה, ומעליהם שופכים את יתרת הבלילה).
-
- 3. אופים בחום של 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (כ-25 דקות).
-
- 4. בזמן האפייה מכינים את הסירופ: מחממים את כל החומרים בסיר קטן, עד שהסוכר נמס.
-
- 5. מיד כשהעוגה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור וחותכים למלבנים או למעוינים. בעוד העוגה והסירופ חמים, יוצקים את הסירופ על העוגה. מקשטים כל חתיכה בשקד קלוי.
-
- 6. מכסים בנילון נצמד ושומרים, מחוץ למקרר, עד 48 שעות.