- 1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
-
- 2. בסיר קטן ממיסים על אש נמוכה את השוקולד, החמאה והסוכר, תוך כדי בחישה עד שהתערובת אחידה. מסירים מהאש.
-
- 3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים עד שהן נבלעות בתערובת השוקולד.
-
- 4. מוסיפים בהדרגה את הקמח ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. מרפדים תבנית שטוחה מרובעת בנייר אפייה ומשמנים היטב. (גוזרים את שולי הנייר כך שיהיה בדיוק בגודל התבנית).
-
- 6. יוצקים את התערובת על גבי נייר האפייה ומשטחים בצורה אחידה בעזרת מרית.
-
- 7. אופים כ -10 דקות עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא יבש.
-
- 8. הופכים על מגבת מטבח נקייה ומסירים את הנייר. מגלגלים בעדינות לצורת גליל ושומרים במקרר למשך שעה שעתיים.
-
- 9. מכינים את המילוי: בסיר קטן ממיסים על אש נמוכה שוקולד ושמנת מתוקה. בוחשים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את החלבה ומערבבים.
-
- 10. מוציאים את הבצק המגולגל מהמקרר ופותחים בעדינות. מורחים את הקרם ומגלגלים בזהירות בחזרה. מצננים למשך שעה.
-
- 11. לציפוי ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה ומורחים על העוגה. אפשר לעטר בפיסטוקים.