- 1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
-
- 2. מגררים את הגזר על פומפיה דקה.
-
- 3. טורפים יחד את הביצים, השמן והסוכר.
-
- 4. בקערה גדולה, מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והקינמון, מערבבים ומוסיפים לתערובת הביצים.
-
- 5. מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים.
-
- 6. מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית גדולה, משמנים היטב ויוצקים את התערובת. משטחים בצורה אחידה עם מרית. מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- הופכים את העוגה על מגבת ומסירים את נייר האפייה. מגלגלים עם המגבת ומניחים להצטנן במקרר למשך כשעה - שעתיים.
-
- 7. בינתיים מכינים את המילוי: טורפים את החמאה, גבינת השמנת והוניל, מוסיפים את אבקת הסוכר (מעבירים דרך מסננת בכדי למנוע גושים) וטורפים עד שהתערובת חלקה.
-
- 8. פותחים בעדינות את הרולדה, מורחים קרם שמנת, מפזרים פקאנים ומגלגלים בחזרה.
- אפשר לצפות בעוד קרם ולקשט בפקאנים או לזרות אבקת סוכר.