פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רולדת גזר, קרם שמנת ופקאן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      רולדת גזר מצופה אבקת סוכר ( דנה שיין ) (יח
      רולדת גזר מצופה אבקת סוכר ( דנה שיין ) (יח"צ)

      מצרכים

      • ½ כוס שמן קנולה
      • ½ כוס סוכר
      • 4 ביצים
      • 1 כוס קמח
      • כפית גדושה אבקת אפיה
      • קורט מלח
      • כפית קינמון
      • ספל גזר מגורר
      • למילוי:
      • 300 גר' גבינת שמנת (רצוי פילדלפיה)
      • 60 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
      • ¾ כוס אבקת סוכר
      • כפית תמצית וניל איכותית
      • כוס אגוזי פקאן גרוסים גס (אפשר פקאן סיני)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
      • 2. מגררים את הגזר על פומפיה דקה.
      • 3. טורפים יחד את הביצים, השמן והסוכר.
      • 4. בקערה גדולה, מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והקינמון, מערבבים ומוסיפים לתערובת הביצים.
      • 5. מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים.
      • 6. מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית גדולה, משמנים היטב ויוצקים את התערובת. משטחים בצורה אחידה עם מרית. מכניסים לתנור ל- 15-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
      • הופכים את העוגה על מגבת ומסירים את נייר האפייה. מגלגלים עם המגבת ומניחים להצטנן במקרר למשך כשעה - שעתיים.
      • 7. בינתיים מכינים את המילוי: טורפים את החמאה, גבינת השמנת והוניל, מוסיפים את אבקת הסוכר (מעבירים דרך מסננת בכדי למנוע גושים) וטורפים עד שהתערובת חלקה.
      • 8. פותחים בעדינות את הרולדה, מורחים קרם שמנת, מפזרים פקאנים ומגלגלים בחזרה.
      • אפשר לצפות בעוד קרם ולקשט בפקאנים או לזרות אבקת סוכר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -