- 1. מזהיבים את שיני השום והג'ינג'ר בשמן הזית, מוסיפים את הבצל עד לריכוך, כעת מוסיפים לסיר את הירקות הכתומים בהדרגתיות. (רצוי שיהיו חתוכים לקוביות קטנות מקצר את משך הבישול).
-
- 2. לריכוך חלקי, חשוב לערבב כל העת. את אבקת הקארי והטימין נוסיף גם כן. נכסה את הירקות במים ועוד 2 ס"מ מעליהם.
- מכסים את הסיר במים עד שהמים רותחים, אז יש להסיר את המכסה ומבשלים עד לריכוך מושלם של הירקות.
-
- 3. מכבים את האש, מוציאים את ענפי הטימין וטוחנים בעזרת בלנדר ידני למרקם חלק מאוד.
- המרק צריך להיות מאוד מחיתי וסמיך ובעזרת חלב הקוקוס נגיע למרקם הרצוי.
- נתקן טעמים במלח ופלפל.
- ניתן לקשט את המרק בזרעי חמנייה קלויים ובענף טימין רענן.