- 1. משרים בקערה עמוקה את הבשר בבירה לפחות ל-5 שעות או ללילה במקרר.
-
- 2. מוציאים את הבשר המושרה ומנגבים במגבת את הנוזלים.
-
- 3. יוצקים חצי כוס שמן זית טוב אל תוך סיר רחב וכבד ומטגנים את הבשר עד שיזהיב, מוסיפים את הגזר ,הסלרי הבצל ומטגנים יחד 2 דקות נוספות.
-
- 4. מוסיפים את נוזלי הבירה עד כדי כיסוי הבשר בלבד ( אם יש צורך מוסיפים מים), מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הטימין, הרוזמרין ואת האנשובי. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.
-
- 5. מוסיפים את החרדל ואת הזיתים ומבשלים על אש בינונית עוד 10 דקות או עד שהרוטב יהיה סמיך מעט. מגישים בקדירה.