וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקולטה סמיכה לחורף

מתכון מאת: ענבר,amber_Green@walla.com

שוקולד בכוס. ShutterStock
שוקולד בכוס

מצרכים למתכון

  • לכוס אחת:
  • כף קורנפלור גדושה
  • כף סוכר
  • כף קקאו שטוחה
  • כוס חלב

אופן ההכנה

  • בתוך כוס חלב קר שמים את הקורנפלור ומערכבבים היטב עד שנעלמים הגושים. (כדי ליצור שוקולטה סמיכה במיוחד יש להוסיף עוד חצי כף של קורנפלור).
  • שמים בתוך פינג'ן או סיר קטן ושמים על האש, בנתיים מרתיחים מעט מים חמים וממיסים את כף הסוכר וכף הקקאו.
  • להשגיח כל הזמן על החלב שנמצא על האש, לערבב היטב עד שהחלב נהיה סמיך, אם לא בטוחים עד כמה סמיך הוא צריך להיות אז כדאי להשאיר עוד דקה על אש נמוכה ולערבב, כאשר החלב סיים את תהליך ההסמכה להוסיף לתוכו את הקקאו והסוכר המומסים, לערבב היטב עד שנעלמות שאריות הקקאו, להגיש מיד ללא השהייה, כי הכל מתחיל להקרש.
  • ניתן להוסיף קוביית שוקולד מריר, או לבן.
  • לרוויה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully