- בתוך כוס חלב קר שמים את הקורנפלור ומערכבבים היטב עד שנעלמים הגושים. (כדי ליצור שוקולטה סמיכה במיוחד יש להוסיף עוד חצי כף של קורנפלור).
-
- שמים בתוך פינג'ן או סיר קטן ושמים על האש, בנתיים מרתיחים מעט מים חמים וממיסים את כף הסוכר וכף הקקאו.
-
- להשגיח כל הזמן על החלב שנמצא על האש, לערבב היטב עד שהחלב נהיה סמיך, אם לא בטוחים עד כמה סמיך הוא צריך להיות אז כדאי להשאיר עוד דקה על אש נמוכה ולערבב, כאשר החלב סיים את תהליך ההסמכה להוסיף לתוכו את הקקאו והסוכר המומסים, לערבב היטב עד שנעלמות שאריות הקקאו, להגיש מיד ללא השהייה, כי הכל מתחיל להקרש.
-
- ניתן להוסיף קוביית שוקולד מריר, או לבן.
-
- לרוויה