פילה סלמון
מנה כל כך קלה להכנה, שכל אחד יכול.אלינוער רבין מראה כיצד ארבעה מרכיבים בלבד יכולים לייצר מנה עיקרית שכל המשפחה תשמח לקבל.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל5 מנות:
- פילה סלמון נורווגי שלם
- שמנת מתוקה
- חרדל
- למשרה:
- מיץ לימון ומיץ תפוזים
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את נתח הסלמון, מנגבים במגבת נייר, יוצקים על הפילה מעט מיץ לימון ומיץ תפוזים. משהים כשעה במקרר לספיגת הנוזלים, מנגבים במגבת נייר, מטגנים במחבת משני הצדדים מתבלים במלח ופלפל.
- 2. מרתיחים את מיצי המשרה, ומוסיפים שמנת מתוקה, מעט חרדל ומבשלים מעט.
- 3. יוצקים את הרוטב על הפילה ומקשטים בפלחי הדרים.
- אפשר להגיש על מצע של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים ורבעי בצל מטוגן או פסטה מוקפצת עם ירקות.