- 1. מכינים את הדג: על ניילון נצמד, פורסים את הפרשוטו לשכבה אחידה ומעליו מניחים את פילה הדג ומעל ענפי רוזמרין. מפזרים באחידות לימון ואת הפילטים של אנשובי, ממליחים ומפלפלים.
-
- 2. מגללים לרולדה, מהדקים וקושרים באמצעות חוט פשתן.
-
- 3. מכינים את הפולנטה: מרתיחים 800 מ"ל מים ומוסיפים קמח תירס, מוסיפים מים במידת הצורך עד להיפרדות התערובת מדפנות הסיר. משטחים את התערובת בתוך תבנית ומקררים.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים את הפולנטה למלבנים בגודל של 5 על 10 ס"מ. מברישים בשמן זית, מוסיפים מלח, פלפל ופרמזן מעל.
-
- 5. מעבירים את הפולנטה והרולדה לתנור וצולים עד להמסת הגבינה מעל לפולנטה ועד להשחמת הפרשוטו.
-
- 6. מתירים את החוטים מעל לגלילות ופורסים לחתיכות באורך 5 ס"מ, מניחים פרוסת פלנטה באמצע הצלחת ומניחים מעל את הגלילות. מומלץ לסחוט עגבנייה מעל.