- 1. מנקים את הסינטה מהשומן והגידים. בעזרת סכין חדה יוצרים כיסים בבשר ודוחפים פנימה את שיני השום.
-
- 2. מערבבים בקערה את החרדל והחמאה.
-
- 3. מנגבים את נתח הבשר ומורחים מעט את כל הצדדים עם תערובת החמאה והחרדל.
-
- 4. מניחים על הנתח את ענפי הרוזמרין ויוצקים גם עליהם מעט מהרוטב. מפלפלים קלות את הנתח.
-
- 5. מחממים את התנור לחום המקסימלי (250-280 מעלות).
- צולים את נתח הבשר כ- 20 דקות (בהתאם לגודל הנתח).
-
- 6. מורידים את חום התנור ל- 100 מעלות על ידי פתיחת הדלת,
- וממשיכים לצלות כ- 30 עד 45 דקות נוספות (חצי שעה למדיום רייר, 45 דקות למדיום) בהתאם לדרגת הצלייה הרצויה וגודל הנתח.